Nabeschouwing Shrewsbury Town - Peterborough United (1-0) || League One 2019/2020

Dinsdag 5 november 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 5 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Greenhous Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door E. Ebanks-Landell, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Shrewsbury Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Shrewsbury Town - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor I. Toney Peterborough United
46' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Bennett Peterborough United
46' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt E. Ebanks-Landell Shrewsbury Town 1-0
54' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Edwards Shrewsbury Town
59' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor J. Cummings Shrewsbury Town
59' Wissel Peterborough United Wissel I. Kanu voor M. Maddison Peterborough United
59' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor G. Boyd Peterborough United
65' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. Thompson voor D. Edwards Shrewsbury Town
77' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Thompson Shrewsbury Town
84' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor N. Thompson Peterborough United
88' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
92' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor S. Whalley Shrewsbury Town
93' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Murphy Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Peterborough United
Opstellingen Shrewsbury Town - Peterborough United
De opstellingen van Shrewsbury Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Peterborough United

Shrewsbury Town en Peterborough United treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Handley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Peterborough United in de League One vond plaats op 23 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 2
Winst Peterborough United 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 12e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 3e plaats.