Nabeschouwing Shrewsbury Town - Southend United (4-3) || League One 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 17 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Southend United (4-3)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Southend United is onder leiding van scheidsrechter James Adcock geëindigd in een 4-3 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door O. Beckles, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Cummings op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist Southend United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. McLaughlin.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Shrewsbury Town vergroot nadat O. Norburn de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut kwam Southend United weer dichterbij, nadat S. Humphrys de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 83e minuut was het C. Lang van Shrewsbury Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Southend United mocht S. Cox in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Adcock bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Southend United 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt O. Beckles Shrewsbury Town 1-0
27' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Cummings Shrewsbury Town 2-0
29' Doelpunt Southend United Doelpunt S. McLaughlin Southend United 2-1
40' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Goss Shrewsbury Town
42' Gele kaart Southend United Gele kaart voor E. Hamilton Southend United
57' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor J. Cummings Shrewsbury Town
61' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt O. Norburn met assist van S. Whalley Shrewsbury Town 3-1
63' Wissel Southend United Wissel L. Hyam voor E. Hamilton Southend United
67' Gele kaart Southend United Gele kaart voor N. Ralph Southend United
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Edwards voor O. Norburn Shrewsbury Town
71' Wissel Southend United Wissel J. Demetriou voor N. Ralph Southend United
77' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys met assist van B. Goodship Southend United 3-2
83' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt C. Lang met assist van J. Laurent Shrewsbury Town 4-2
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor C. Lang Shrewsbury Town
91' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox met assist van S. Mantom Southend United 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Southend United
Opstellingen Shrewsbury Town - Southend United
De opstellingen van Shrewsbury Town en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Southend United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.