Nabeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Greenhous Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland (1-0)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Cummings, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Sunderland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Cummings met assist van J. Laurent Shrewsbury Town 1-0
34' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Lynch Sunderland
35' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
46' Wissel Sunderland Wissel J. McLaughlin voor L. Burge Sunderland
58' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor J. Cummings Shrewsbury Town
59' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Dobson Sunderland
60' Wissel Sunderland Wissel M. McNulty voor D. Watmore Sunderland
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. Thompson voor D. Edwards Shrewsbury Town
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Goss voor S. Whalley Shrewsbury Town
82' Wissel Sunderland Wissel B. Mbunga Kimpioka voor W. Grigg Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Sunderland
Opstellingen Shrewsbury Town - Sunderland
De opstellingen van Shrewsbury Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland

Shrewsbury Town en Sunderland treffen elkaar in de 16e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Sunderland in de League One vond plaats op 29 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 0
Winst Sunderland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 15e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 7e plaats.