Nabeschouwing Southend United - Coventry City (0-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het zaterdag 15 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Coventry City (0-2)

Het League One duel tussen Southend United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 0-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door C. OHare, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Coventry City vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Biamou op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Coventry City.

LIVE Southend United - Coventry City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor F. Dabo Coventry City
55' Wissel Coventry City Wissel C. OHare voor J. Shipley Coventry City
56' Wissel Coventry City Wissel M. Biamou voor Z. Westbrooke Coventry City
60' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. OHare Coventry City 0-1
68' Wissel Southend United Wissel K. Coker voor B. Goodship Southend United
69' Wissel Coventry City Wissel J. Pask voor F. Dabo Coventry City
79' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Biamou Coventry City 0-2
79' Wissel Southend United Wissel I. Hutchinson voor S. Barratt Southend United
86' Wissel Southend United Wissel T. Callum voor M. Oxley Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Coventry City
Opstellingen Southend United - Coventry City
De opstellingen van Southend United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Southend United - Coventry City

Southend United en Coventry City treffen elkaar in de 34e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Purkiss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southend United en Coventry City in de League One vond plaats op 3 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Southend United als Coventry City wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Southend United 3
Winst Coventry City 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 22e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 3e plaats.