Nabeschouwing Southend United - Lincoln City (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Lincoln City (2-1)

Het League One duel tussen Southend United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-1 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door C. Kelman, waarmee Southend United met 1-0 de leiding nam. Lincoln City kwam in de 89e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Anderson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 96e minuut zette E. Bwomono zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Southend United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Southend United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southend United - Lincoln City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Southend United Gele kaart voor H. Phillips Southend United
45' Gele kaart Southend United Gele kaart voor M. Milligan Southend United
46' Wissel Lincoln City Wissel H. Anderson voor Z. Elbouzedi Lincoln City
57' Wissel Southend United Wissel B. Goodship voor J. White Southend United
63' Doelpunt Southend United Doelpunt C. Kelman Southend United 1-0
67' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. John-Jules Lincoln City
72' Wissel Lincoln City Wissel J. Hesketh voor T. Hopper Lincoln City
80' Wissel Southend United Wissel M. Mitchell-Nelson voor H. Phillips Southend United
83' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. Demetriou Southend United
86' Wissel Lincoln City Wissel J. Payne voor T. Edun Lincoln City
89' Doelpunt Lincoln City Doelpunt H. Anderson met assist van C. Bolger Lincoln City 1-1
90' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. Bolger Lincoln City
91' Wissel Southend United Wissel K. Coker voor I. Hutchinson Southend United
96' Doelpunt Southend United Doelpunt E. Bwomono met assist van S. McLaughlin Southend United 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Lincoln City
Opstellingen Southend United - Lincoln City
De opstellingen van Southend United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.