Nabeschouwing Southend United - Milton Keynes Dons (2-2) || League One 2019/2020

Donderdag 26 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het donderdag 26 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Milton Keynes Dons (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Southend United en Milton Keynes Dons geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Mason, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Southend United kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Demetriou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette R. Healey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Milton Keynes Dons de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Kiernan de 2-2 maakte voor Southend United.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Southend United - Milton Keynes Dons 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt J. Mason Milton Keynes Dons 0-1
31' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor L. Nicholls Milton Keynes Dons
31' Doelpunt Southend United Doelpunt J. Demetriou Southend United 1-1
34' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Houghton Milton Keynes Dons
41' Gele kaart Southend United Gele kaart voor T. Dieng Southend United
56' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor A. Gilbey Milton Keynes Dons
59' Wissel Milton Keynes Dons Wissel R. Healey voor S. Nombe Milton Keynes Dons
64' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt R. Healey Milton Keynes Dons 1-2
66' Doelpunt Southend United Doelpunt R. Kiernan Southend United 2-2
74' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Mantom Southend United
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor B. Reeves Milton Keynes Dons
82' Wissel Southend United Wissel C. Kelman voor S. Humphrys Southend United
93' Wissel Southend United Wissel B. Goodship voor S. McLaughlin Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Milton Keynes Dons
Opstellingen Southend United - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Southend United en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.