Nabeschouwing Southend United - Oxford United (0-4) || League One 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Oxford United (0-4)

Het League One duel tussen Southend United en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 0-4 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Oxford United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Taylor. Oxford United vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Henry op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee M. Taylor zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Oxford United in de 86e minuut, nadat D. Agyei de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Oxford United.

LIVE Southend United - Oxford United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor Oxford United 0-1
26' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Rodriguez Oxford United
33' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry Oxford United 0-2
35' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Henry Oxford United
47' Gele kaart Southend United Gele kaart voor M. Milligan Southend United
58' Wissel Southend United Wissel I. Hutchinson voor R. Taylor Southend United
68' Wissel Southend United Wissel B. Goodship voor E. Hamilton Southend United
72' Wissel Oxford United Wissel R. Hall voor A. Forde Oxford United
82' Wissel Oxford United Wissel E. Moore voor A. Gorrin Oxford United
84' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van J. Henry Oxford United 0-3
86' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor T. Fosu Oxford United
86' Doelpunt Oxford United Doelpunt D. Agyei met assist van M. Sykes Oxford United 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Oxford United
Opstellingen Southend United - Oxford United
De opstellingen van Southend United en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.