Nabeschouwing Southend United - Peterborough United (0-2) || League One 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het dinsdag 20 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Peterborough United (0-2)

Het League One duel tussen Southend United en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 0-2 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door M. Eisa, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Toney op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Peterborough United.

LIVE Southend United - Peterborough United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. Mantom Southend United
55' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Eisa met assist van M. Maddison Peterborough United 0-1
57' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney met assist van M. Maddison Peterborough United 0-2
64' Wissel Southend United Wissel S. Humphrys voor J. White Southend United
72' Wissel Southend United Wissel A. Blackman voor N. Ralph Southend United
73' Wissel Southend United Wissel L. Ndukwu voor B. Goodship Southend United
75' Wissel Peterborough United Wissel S. Tasdemir voor M. Maddison Peterborough United
75' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor M. Eisa Peterborough United
93' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor J. Knight Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Peterborough United
Opstellingen Southend United - Peterborough United
De opstellingen van Southend United en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Southend United - Peterborough United

Southend United en Peterborough United treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southend United en Peterborough United in de League One vond plaats op 23 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Southend United favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Peterborough United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Southend United 5
Winst Peterborough United 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 24e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 20e plaats.