Nabeschouwing Sunderland - Burton Albion (1-2) || League One 2019/2020

Dinsdag 26 november 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Sunderland het dinsdag 26 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Burton Albion (1-2)

Het League One duel tussen Sunderland en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. A. McGeady maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sunderland vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Burton Albion kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Edwards, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette L. Boyce zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Lewis, waardoor Burton Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Burton Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Penalty Sunderland Penalty A. McGeady Sunderland 1-0
20' Doelpunt Burton Albion Doelpunt R. Edwards Burton Albion 1-1
29' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor M. Power Sunderland
50' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Quinn Burton Albion
56' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor O. Sarkic Burton Albion
65' Wissel Burton Albion Wissel D. Templeton voor O. Sarkic Burton Albion
68' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce Burton Albion 1-2
71' Wissel Burton Albion Wissel C. Daniel voor R. Nartey Burton Albion
71' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor C. McLaughlin Sunderland
79' Wissel Sunderland Wissel B. Mbunga Kimpioka voor G. Leadbitter Sunderland
86' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Daniel Burton Albion
90' Wissel Burton Albion Wissel J. Brayford voor L. Boyce Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Burton Albion
Opstellingen Sunderland - Burton Albion
De opstellingen van Sunderland en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.