Nabeschouwing Sunderland - Milton Keynes Dons (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Sunderland het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Milton Keynes Dons (2-1)

Het League One duel tussen Sunderland en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Paul Marsden geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door M. Power, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. ONien op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Milton Keynes Dons de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Bowery. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Milton Keynes Dons kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Marsden, waardoor Sunderland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Milton Keynes Dons 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
24' Doelpunt Sunderland Doelpunt M. Power met assist van C. Wyke Sunderland 1-0
28' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. ONien Sunderland 2-0
35' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor J. Houghton Milton Keynes Dons
46' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor M. Power Sunderland
46' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
52' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Maguire Sunderland
55' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt J. Bowery Milton Keynes Dons 2-1
61' Wissel Milton Keynes Dons Wissel K. Agard voor J. Bowery Milton Keynes Dons
64' Wissel Sunderland Wissel D. Hume voor L. De Bock Sunderland
65' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor R. Martin Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor A. Gilbey Milton Keynes Dons
81' Wissel Sunderland Wissel W. Grigg voor C. Wyke Sunderland
90' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Milton Keynes Dons
Opstellingen Sunderland - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Sunderland en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.