Nabeschouwing Sunderland - Portsmouth (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 13:30 uur

In de League One 2019/2020 neemt Sunderland het zaterdag 17 augustus 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Portsmouth (2-1)

Het League One duel tussen Sunderland en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Harness, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Sunderland kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Willis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette C. Maguire zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Salisbury, waardoor Sunderland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Portsmouth 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness Portsmouth 0-1
27' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Willis met assist van G. Leadbitter Sunderland 1-1
39' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire met assist van A. McGeady Sunderland 2-1
49' Wissel Sunderland Wissel C. Wyke voor M. McNulty Sunderland
62' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor R. Curtis Portsmouth
63' Wissel Portsmouth Wissel G. Evans voor A. Cannon Portsmouth
73' Wissel Portsmouth Wissel R. McCrorie voor A. Walkes Portsmouth
76' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor C. Burgess Portsmouth
79' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
81' Wissel Sunderland Wissel W. Grigg voor A. McGeady Sunderland
86' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Maguire Sunderland
87' Wissel Sunderland Wissel D. Hume voor C. Maguire Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Portsmouth
Opstellingen Sunderland - Portsmouth
De opstellingen van Sunderland en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.