Nabeschouwing Sunderland - Southend United (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Sunderland het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Southend United (1-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. ONien, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sunderland dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Southend United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. ONien met assist van D. Hume Sunderland 1-0
62' Wissel Sunderland Wissel D. Watmore voor C. Maguire Sunderland
64' Wissel Southend United Wissel E. Acquah voor B. Goodship Southend United
73' Gele kaart Southend United Gele kaart voor T. Hopper Southend United
78' Wissel Sunderland Wissel M. McNulty voor W. Grigg Sunderland
78' Wissel Southend United Wissel L. Hyam voor M. Milligan Southend United
78' Wissel Southend United Wissel M. Rush voor T. Hopper Southend United
84' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. McLaughlin Sunderland
86' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor A. McGeady Sunderland
91' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Southend United
Opstellingen Sunderland - Southend United
De opstellingen van Sunderland en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Southend United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sunderland - Southend United

Sunderland en Southend United treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Southend United in de League One vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southend United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sunderland als Southend United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Sunderland 1
Winst Southend United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 8e positie staat, terwijl we Southend United terugvinden op de 22e plaats.