Nabeschouwing Tranmere Rovers - Accrington Stanley (1-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Tranmere Rovers het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Accrington Stanley (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Tranmere Rovers en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. McConville, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. Tranmere Rovers kwam na 38 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Morris, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Tranmere Rovers - Accrington Stanley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville Accrington Stanley 0-1
32' Wissel Tranmere Rovers Wissel L. Pilling voor S. Davies Tranmere Rovers
35' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
38' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt K. Morris Tranmere Rovers 1-1
44' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor S. McConville Accrington Stanley
50' Wissel Accrington Stanley Wissel C. Johnson voor H. Rodgers Accrington Stanley
74' Wissel Accrington Stanley Wissel L. Sherif voor J. Maguire Accrington Stanley
86' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Woods voor K. Morris Tranmere Rovers
90' Wissel Tranmere Rovers Wissel R. Hepburn-Murphy voor M. Ferrier Tranmere Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Accrington Stanley
Opstellingen Tranmere Rovers - Accrington Stanley
De opstellingen van Tranmere Rovers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.