Nabeschouwing Tranmere Rovers - Burton Albion (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Tranmere Rovers het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Burton Albion (2-1)

Het League One duel tussen Tranmere Rovers en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tranmere Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 66 minuten. L. Akins maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Burton Albion vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Tranmere Rovers kwam in de 92e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Banks, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette S. Payne zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tranmere Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Young, waardoor Tranmere Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tranmere Rovers - Burton Albion 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Wallace Burton Albion
34' Wissel Burton Albion Wissel L. Boyce voor J. Brayford Burton Albion
49' Wissel Tranmere Rovers Wissel N. Danns voor D. Perkins Tranmere Rovers
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Borthwick-Jackson voor G. Ray Tranmere Rovers
60' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor O. Banks Tranmere Rovers
66' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor C. Borthwick-Jackson Tranmere Rovers
66' Penalty Burton Albion Penalty L. Akins Burton Albion 0-1
67' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Blackett-Taylor voor D. Potter Tranmere Rovers
78' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. OHara Burton Albion
82' Wissel Burton Albion Wissel J. Buxton voor O. Sarkic Burton Albion
83' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor S. Quinn Burton Albion
86' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor R. Hutchinson Burton Albion
92' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt O. Banks Tranmere Rovers 1-1
95' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt S. Payne met assist van K. Morris Tranmere Rovers 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Burton Albion
Opstellingen Tranmere Rovers - Burton Albion
De opstellingen van Tranmere Rovers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.