Nabeschouwing Tranmere Rovers - Gillingham (2-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 7 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Tranmere Rovers het zaterdag 7 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Gillingham (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Tranmere Rovers en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Jakubiak, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Jones op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Tranmere Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Jennings.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Mullin de 2-2 maakte voor Tranmere Rovers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Tranmere Rovers - Gillingham 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
16' Doelpunt Gillingham Doelpunt A. Jakubiak Gillingham 0-1
36' Doelpunt Gillingham Doelpunt A. Jones met assist van M. Ehmer Gillingham 0-2
38' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor S. Payne Tranmere Rovers
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Woods voor S. Nelson Tranmere Rovers
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel O. Banks voor K. Morris Tranmere Rovers
67' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt C. Jennings met assist van S. Payne Tranmere Rovers 1-2
70' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt P. Mullin met assist van S. Payne Tranmere Rovers 2-2
76' Wissel Gillingham Wissel S. OKeefe voor B. Pringle Gillingham
78' Wissel Gillingham Wissel B. Hanlan voor M. Mandron Gillingham
81' Wissel Gillingham Wissel M. Ndjoli voor O. Lee Gillingham
83' Wissel Tranmere Rovers Wissel R. Hepburn-Murphy voor P. Mullin Tranmere Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Gillingham
Opstellingen Tranmere Rovers - Gillingham
De opstellingen van Tranmere Rovers en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.