Nabeschouwing Tranmere Rovers - Peterborough United (2-2) || League One 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Tranmere Rovers het dinsdag 17 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Peterborough United (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Tranmere Rovers en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Eisa, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Toney op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Tranmere Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Ridehalgh.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Banks de 2-2 maakte voor Tranmere Rovers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Tranmere Rovers - Peterborough United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Eisa met assist van J. Knight Peterborough United 0-1
56' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney met assist van J. Ward Peterborough United 0-2
65' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt L. Ridehalgh met assist van D. Potter Tranmere Rovers 1-2
66' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Peterborough United
70' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt O. Banks Tranmere Rovers 2-2
76' Wissel Peterborough United Wissel S. Tasdemir voor M. Maddison Peterborough United
81' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Taylor voor S. Payne Tranmere Rovers
82' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor D. Potter Tranmere Rovers
85' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Mason Peterborough United
86' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor M. Eisa Peterborough United
93' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Jennings voor D. Potter Tranmere Rovers
94' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Reed Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Peterborough United
Opstellingen Tranmere Rovers - Peterborough United
De opstellingen van Tranmere Rovers en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.