Nabeschouwing Tranmere Rovers - Southend United (1-1) || League One 2019/2020

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Tranmere Rovers het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Southend United (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Tranmere Rovers en Southend United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door T. Hopper, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van P. Mullin in de 85e minuut zorgde er even later voor dat Tranmere Rovers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Tranmere Rovers - Southend United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Hopper met assist van S. Cox Southend United 0-1
62' Wissel Southend United Wissel S. Humphrys voor T. Hopper Southend United
64' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. McLaughlin Southend United
65' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Jennings voor R. Hepburn-Murphy Tranmere Rovers
68' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor E. Monthe Tranmere Rovers
71' Wissel Tranmere Rovers Wissel P. Mullin voor C. Taylor Tranmere Rovers
81' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. Shaughnessy Southend United
85' Penalty Tranmere Rovers Penalty P. Mullin Tranmere Rovers 1-1
90' Wissel Southend United Wissel E. Acquah voor I. Hutchinson Southend United
93' Wissel Southend United Wissel J. Demetriou voor E. Bwomono Southend United
94' Gele kaart Southend United Gele kaart voor T. Dieng Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Southend United
Opstellingen Tranmere Rovers - Southend United
De opstellingen van Tranmere Rovers en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Southend United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tranmere Rovers - Southend United

Tranmere Rovers en Southend United treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tranmere Rovers en Southend United in de League One vond plaats op 13 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Tranmere Rovers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Southend United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Tranmere Rovers 3
Winst Southend United 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tranmere Rovers op een 18e positie staat, terwijl we Southend United terugvinden op de 22e plaats.