Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons (3-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons (3-2)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. J. Jacobson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wycombe Wanderers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Milton Keynes Dons kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Bowery, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette F. Onyedinma zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

J. Houghton zette Milton Keynes Dons even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Trevor Kettle toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wycombe Wanderers dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Wheeler de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trevor Kettle bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

Wedstrijdstatistieken Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons
Goals
3
2
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
20
15
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
134
143
Gevaarlijke aanvallen
81
63
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Penalty Wycombe Wanderers Penalty J. Jacobson Wycombe Wanderers 1-0
32' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt J. Bowery Milton Keynes Dons 1-1
37' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt F. Onyedinma met assist van A. Samuel Wycombe Wanderers 2-1
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor P. Smyth Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor Matthew Bloomfield Wycombe Wanderers
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor A. Samuel Wycombe Wanderers
51' Penalty Milton Keynes Dons Penalty J. Houghton Milton Keynes Dons 2-2
60' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor P. Smyth Wycombe Wanderers
68' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor G. Phillips Wycombe Wanderers
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
90' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt D. Wheeler Wycombe Wanderers 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons
Opstellingen Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
1 Ryan Allsop K
3 Joe Jacobson V
19 Jack Grimmer V
5 Anthony Stewart V
16 Giles Phillips V
10 Matt Bloomfield M
4 Dominic Gape M
8 Alexander Pattison M
25 Alex Samuel A
23 Fred Onyedinma A
17 Paul Smyth A
Wissels Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
13 Cameron Yates K
21 Darius Charles V
7 David Wheeler M
22 Nicholas Freeman M
27 Josh Parker M
20 Adebayo Akinfenwa A
11 Scott Kashket A
Formatie 3-4-1-2
Wissels Milton Keynes Dons
# Speler Pos.
22 Stuart Moore K
25 Callum Brittain V
8 Alex Gilbey M
33 Ryan Harley M
29 David Kasumu M
10 Rhys Healey A
27 Sam Nombe A
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons

Wycombe Wanderers en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 24 maart 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Milton Keynes Dons favoriet. 2 keer wist de ploeg van Wycombe Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wycombe Wanderers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wycombe Wanderers 1
Winst Milton Keynes Dons 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 4e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons Opstelling Wycombe Wanderers Opstelling Milton Keynes Dons Live Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons Live Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons kijken Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons kijken Live Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons stream Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons Fox Sports Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons Uitslag Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons Statistieken Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons League One 2019/2020 Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons wedden Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons gokken Wycombe Wanderers - Milton Keynes Dons Unibet