Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Portsmouth (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Portsmouth (1-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Ofoborh in de 55e minuut, waardoor Wycombe Wanderers met een man minder kwam te staan. In de 56e minuut kreeg E. Harrison van Portsmouth voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Portsmouth de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Wycombe Wanderers vervolgens op 1-0. Het was N. Freeman die vanaf 11 meter wist te scoren in de 82e minuut.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Seb Stockbridge, waardoor Wycombe Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Wycombe Wanderers - Portsmouth 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor E. Harrison Portsmouth
22' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Ofoborh voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
47' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Mascoll voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
55' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor N. Ofoborh Wycombe Wanderers
55' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
55' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor C. Burgess Portsmouth
56' Tweede gele kaart Portsmouth Tweede gele kaart voor E. Harrison Portsmouth
70' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor J. Bolton Portsmouth
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pattison voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
81' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor B. Pitman Portsmouth
82' Penalty Wycombe Wanderers Penalty N. Freeman Wycombe Wanderers 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Portsmouth
Opstellingen Wycombe Wanderers - Portsmouth
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.