Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town (1-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door R. Aarons, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. In de 94e minuut kreeg R. Williams van Shrewsbury Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Shrewsbury Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Wycombe Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt R. Aarons met assist van D. Charles Wycombe Wanderers 1-0
64' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Laurent Shrewsbury Town
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Goss voor J. Laurent Shrewsbury Town
75' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor D. Edwards Shrewsbury Town
80' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor R. Aarons Wycombe Wanderers
80' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pattison voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. Thompson voor D. Love Shrewsbury Town
89' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor S. Kashket Wycombe Wanderers
92' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Williams Shrewsbury Town
94' Tweede gele kaart Shrewsbury Town Tweede gele kaart voor R. Williams Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town
Opstellingen Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town

Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brett Huxtable en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 16 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wycombe Wanderers als Shrewsbury Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Wycombe Wanderers 1
Winst Shrewsbury Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 2e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 12e plaats.