Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Southend United (4-3) || League One 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Southend United (4-3)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 4-3 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Goodship, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. Southend United vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Humphrys op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van M. Milligan zorgde ervoor dat Wycombe Wanderers in de 36e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor Southend United vergroot nadat S. Humphrys de 1-3 wist te scoren. In de 55e minuut kwam Wycombe Wanderers weer dichterbij, nadat S. Kashket de stand terug wist te brengen naar 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 89e minuut was het A. Stewart die Wycombe Wanderers weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Wycombe Wanderers dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was S. Kashket de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Drysdale bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Southend United 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Southend United Doelpunt B. Goodship Southend United 0-1
30' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys met assist van S. Mantom Southend United 0-2
36' Eigen doelpunt Wycombe Wanderers Eigen doelpunt M. Milligan Wycombe Wanderers 1-2
43' Gele kaart Southend United Gele kaart voor H. Lennon Southend United
45' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
47' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Humphrys met assist van S. Mantom Southend United 1-3
55' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Kashket met assist van D. Wheeler Wycombe Wanderers 2-3
56' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor A. Pattison Wycombe Wanderers
60' Wissel Southend United Wissel L. Ndukwu voor B. Goodship Southend United
71' Wissel Southend United Wissel T. Robinson voor S. Humphrys Southend United
75' Gele kaart Southend United Gele kaart voor N. Bishop Southend United
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor A. Samuel Wycombe Wanderers
89' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Stewart met assist van A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 3-3
89' Wissel Southend United Wissel A. Blackman voor E. Bwomono Southend United
92' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Kashket met assist van N. Freeman Wycombe Wanderers 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Southend United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Southend United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Southend United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.