Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland (1-0) || League One

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Madejski Stadium in High Wycombe, Buckinghamshire.

Via de Wycombe Wanderers - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland (1-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door D. Charles, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wycombe Wanderers dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wycombe Wanderers.

Wedstrijdstatistieken Wycombe Wanderers - Sunderland
Goals
1
0
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
88
106
Gevaarlijke aanvallen
39
42
Corners
4
5
Wissels
2
3
LIVE Wycombe Wanderers - Sunderland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt D. Charles met assist van A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 1-0
83' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Sunderland
Opstellingen Wycombe Wanderers - Sunderland
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Gareth Ainsworth
Basiselftal Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
1 Ryan Allsop K
21 Darius Charles V
3 Joe Jacobson V
19 Jack Grimmer V
5 Anthony Stewart V
10 Matt Bloomfield M
7 David Wheeler M
4 Dominic Gape M
22 Nicholas Freeman M
26 Rolando Aarons M
20 Adebayo Akinfenwa A
Wissels Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
13 Cameron Yates K
16 Giles Phillips V
2 Sido Jombarti V
8 Alexander Pattison M
27 Josh Parker M
15 Jamie Mascoll M
11 Scott Kashket A
Formatie 4-2-3-1
Coach Phil Parkinson
Basiselftal Sunderland
# Speler Pos.
16 Lee Burge K
3 Joel Lynch V
2 Conor McLaughlin V
4 Jordan Willis V
33 Denver Hume V
19 Aiden McGeady M
23 Grant Leadbitter M
6 Max Power M
14 Duncan Watmore M
13 Luke O'Nien M
9 Charlie Wyke A
Wissels Sunderland
# Speler Pos.
1 Jon McLaughlin K
12 Tom Flanagan V
18 George Dobson M
11 Lynden Gooch M
22 Will Grigg A
7 Chris Maguire A
10 Mark McNulty A
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland

Wycombe Wanderers en Sunderland treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Johnson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wycombe Wanderers en Sunderland elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Wycombe Wanderers 0
Winst Sunderland 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 2e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Wycombe Wanderers - Sunderland Opstelling Wycombe Wanderers Opstelling Sunderland Live Wycombe Wanderers - Sunderland Live Wycombe Wanderers - Sunderland kijken Wycombe Wanderers - Sunderland kijken Live Wycombe Wanderers - Sunderland stream Wycombe Wanderers - Sunderland Fox Sports Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland Uitslag Wycombe Wanderers - Sunderland Statistieken Wycombe Wanderers - Sunderland League One 2019/2020 Wycombe Wanderers - Sunderland wedden Wycombe Wanderers - Sunderland gokken Wycombe Wanderers - Sunderland Unibet