Nabeschouwing Accrington Stanley - Plymouth Argyle (1-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 13 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 13 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Plymouth Argyle (1-4)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 1-4 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. Hamilton zette Plymouth Argyle op een 0-1 voorsprong in de 23e minuut van de wedstrijd. Plymouth Argyle vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Houghton op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Accrington Stanley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Leigh.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Plymouth Argyle vergroot nadat R. Broom de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 76e minuut wist R. Hardie namens Plymouth Argyle de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Rock en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Accrington Stanley - Plymouth Argyle 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Eigen doelpunt Plymouth Argyle Eigen doelpunt E. Hamilton Plymouth Argyle 0-1
44' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Houghton met assist van J. Garrick Plymouth Argyle 0-2
50' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt T. Leigh met assist van H. Pell Accrington Stanley 1-2
54' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor T. Leigh Accrington Stanley
63' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Broom met assist van J. Garrick Plymouth Argyle 1-3
67' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Mumbongo voor L. Mansell Accrington Stanley
69' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor P. Camara Plymouth Argyle
69' Wissel Accrington Stanley Wissel S. McConville voor H. Rodgers Accrington Stanley
72' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Conneely Accrington Stanley
76' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van R. Broom Plymouth Argyle 1-4
77' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Malcolm voor H. Pell Accrington Stanley
79' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Garrick Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel K. Agard voor J. Garrick Plymouth Argyle
84' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor C. Grant Plymouth Argyle
91' Wissel Plymouth Argyle Wissel W. Jenkins-Davies voor R. Broom Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Plymouth Argyle
Opstellingen Accrington Stanley - Plymouth Argyle
De opstellingen van Accrington Stanley en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.