Nabeschouwing AFC Wimbledon - Rotherham United (0-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 8 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 8 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Rotherham United (0-1)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door J. Kayode, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rotherham United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE AFC Wimbledon - Rotherham United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
46' Wissel AFC Wimbledon Wissel W. Nightingale voor D. Csoka AFC Wimbledon
47' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor W. Nightingale AFC Wimbledon
56' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor W. Grigg Rotherham United
60' Doelpunt Rotherham United Doelpunt J. Kayode met assist van C. Ogbene Rotherham United 0-1
71' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Ablade voor A. Assal AFC Wimbledon
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel L. McCormick voor J. Rudoni AFC Wimbledon
80' Wissel Rotherham United Wissel A. MacDonald voor J. Mattock Rotherham United
93' Wissel Rotherham United Wissel H. Odoffin voor J. Lindsay Rotherham United
96' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor G. Marsh AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Rotherham United
Opstellingen AFC Wimbledon - Rotherham United
De opstellingen van AFC Wimbledon en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Rotherham United

AFC Wimbledon en Rotherham United treffen elkaar in de 32e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Rotherham United in de League One vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Rotherham United favoriet. 3 keer wist de ploeg van AFC Wimbledon te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AFC Wimbledon. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Wimbledon 1
Winst Rotherham United 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 20e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 1e plaats.