Nabeschouwing AFC Wimbledon - Sunderland (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 12 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Sunderland (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. L. McCormick maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AFC Wimbledon vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sunderland kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Pritchard, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 90e minuut kreeg L. McCormick van AFC Wimbledon voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AFC Wimbledon de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE AFC Wimbledon - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty AFC Wimbledon Penalty L. McCormick AFC Wimbledon 1-0
25' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor B. Heneghan AFC Wimbledon
35' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. Pritchard Sunderland 1-1
44' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. McCormick AFC Wimbledon
46' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Winchester Sunderland
54' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Clarke Sunderland
57' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor P. Osew AFC Wimbledon
62' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor C. Winchester Sunderland
62' Wissel Sunderland Wissel J. Defoe voor J. Clarke Sunderland
67' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Matete Sunderland
68' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor E. Chislett AFC Wimbledon
73' Wissel Sunderland Wissel P. Roberts voor R. Stewart Sunderland
75' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Evans Sunderland
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Hartigan voor E. Chislett AFC Wimbledon
79' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Cosgrave voor S. Cosgrove AFC Wimbledon
80' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Wright Sunderland
83' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Defoe Sunderland
90' Tweede gele kaart AFC Wimbledon Tweede gele kaart voor L. McCormick AFC Wimbledon
91' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Neil Sunderland
95' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Assal AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Sunderland
Opstellingen AFC Wimbledon - Sunderland
De opstellingen van AFC Wimbledon en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.