Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. May, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van X. Amaechi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette A. May zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cheltenham Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Kachunga de 2-2 maakte voor Bolton Wanderers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bolton Wanderers - Cheltenham Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van D. Crowley Cheltenham Town 0-1
26' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt X. Amaechi Bolton Wanderers 1-1
30' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Thomason Bolton Wanderers
48' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor D. Crowley Cheltenham Town
49' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van E. Chapman Cheltenham Town 1-2
58' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Kachunga met assist van D. John Bolton Wanderers 2-2
62' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Wright voor K. Vassell Cheltenham Town
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor X. Amaechi Bolton Wanderers
84' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor A. May Cheltenham Town
84' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Baptiste voor L. Gordon Bolton Wanderers
89' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor D. Crowley Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Cheltenham Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Cheltenham Town
De opstellingen van Bolton Wanderers en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.