Nabeschouwing Bolton Wanderers - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Sarcevic, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Afolayan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 71e minuut was de ideale kans voor Shrewsbury Town om te scoren. A. Bakayoko was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef. In de 96e minuut scoorde Shrewsbury Town via E. Bennett, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Sarcevic met assist van K. Lee Bolton Wanderers 1-0
23' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan met assist van K. Lee Bolton Wanderers 2-0
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Isgrove voor G. Jones Bolton Wanderers
57' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor R. Bowman Bolton Wanderers
71' Penalty gemist Shrewsbury Town Penalty gemist A. Bakayoko E. Doyle Shrewsbury Town
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel T. Bloxham voor R. Bowman Bolton Wanderers
75' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Cosgrove voor D. Udoh Shrewsbury Town
78' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Sheehan voor K. Lee Shrewsbury Town
80' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Ogbeta voor S. Whalley Bolton Wanderers
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ricardo voor Shrewsbury Town
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor L. Leahy Bolton Wanderers 2-1
96' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt E. Bennett Shrewsbury Town
96' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor E. Bennett Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Shrewsbury Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Shrewsbury Town
De opstellingen van Bolton Wanderers en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.