Nabeschouwing Burton Albion - Cambridge United (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het zaterdag 12 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Cambridge United (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Burton Albion en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 2 minuten. G. Yahyai maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Burton Albion vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Cambridge United kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Knibbs, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette W. Kokolo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Smith de 2-2 maakte voor Cambridge United.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Burton Albion - Cambridge United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Penalty Burton Albion Penalty G. Yahyai Burton Albion 1-0
24' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Gilligan Burton Albion
25' Doelpunt Cambridge United Doelpunt H. Knibbs met assist van P. Digby Cambridge United 1-1
49' Wissel Burton Albion Wissel W. Kokolo voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
62' Doelpunt Burton Albion Doelpunt W. Kokolo Burton Albion 2-1
63' Wissel Burton Albion Wissel C. Lakin voor J. Powell Burton Albion
72' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith Cambridge United 2-2
79' Wissel Burton Albion Wissel C. Saydee voor L. Moult Burton Albion
86' Wissel Burton Albion Wissel H. Chapman voor C. Gilligan Burton Albion
91' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor S. Sherring Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Cambridge United
Opstellingen Burton Albion - Cambridge United
De opstellingen van Burton Albion en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Cambridge United

Burton Albion en Cambridge United treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Edwards en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Cambridge United in de League One vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cambridge United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cambridge United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Burton Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Burton Albion. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 0
Winst Cambridge United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 14e positie staat, terwijl we Cambridge United terugvinden op de 15e plaats.