Nabeschouwing Burton Albion - Crewe Alexandra (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 1 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het zaterdag 1 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Crewe Alexandra (4-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 4-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door H. Chapman, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Lowery, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette J. Brayford zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam.

Na 34 minuten werd de voorsprong voor Burton Albion vergroot nadat K. Hemmings de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist D. Jebbison namens Burton Albion de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Wright bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Crewe Alexandra 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Burton Albion Doelpunt H. Chapman met assist van C. Borthwick-Jackson Burton Albion 1-0
19' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt T. Lowery Crewe Alexandra 1-1
25' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Brayford Burton Albion 2-1
34' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings met assist van T. Hamer Burton Albion 3-1
63' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor C. Lakin Burton Albion
66' Wissel Burton Albion Wissel T. OConnor voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
69' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Robertson voor C. Ainley Crewe Alexandra
74' Wissel Burton Albion Wissel D. Jebbison voor H. Chapman Burton Albion
75' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Offord Crewe Alexandra
77' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor O. Finney Crewe Alexandra
82' Wissel Crewe Alexandra Wissel J. Tabiner voor L. Murphy Crewe Alexandra
90' Wissel Crewe Alexandra Wissel T. Johnson voor K. Ramsay Crewe Alexandra
92' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Jebbison met assist van J. Powell Burton Albion 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Crewe Alexandra
Opstellingen Burton Albion - Crewe Alexandra
De opstellingen van Burton Albion en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.