Nabeschouwing Burton Albion - Lincoln City (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Lincoln City (1-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Fiorini, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Scully op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Burton Albion de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Shaughnessy. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Burton Albion kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Lincoln City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Burton Albion - Lincoln City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Lincoln City Doelpunt L. Fiorini met assist van T. Bishop Lincoln City 0-1
50' Doelpunt Lincoln City Doelpunt A. Scully Lincoln City 0-2
59' Wissel Burton Albion Wissel J. Smith voor J. Powell Burton Albion
65' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Eyoma Lincoln City
72' Wissel Burton Albion Wissel J. Maddox voor B. Morris Burton Albion
73' Wissel Lincoln City Wissel M. H. Sanders voor T. Bishop Lincoln City
76' Wissel Burton Albion Wissel K. Hemmings voor D. Jebbison Burton Albion
78' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor M. Bostwick Burton Albion
86' Doelpunt Burton Albion Doelpunt C. Shaughnessy Burton Albion 1-2
86' Wissel Lincoln City Wissel C. Bramall voor H. Adelakun Lincoln City
87' Wissel Lincoln City Wissel R. Longdon voor D. NLundulu Lincoln City
95' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Montsma Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Lincoln City
Opstellingen Burton Albion - Lincoln City
De opstellingen van Burton Albion en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.