Nabeschouwing Burton Albion - Oxford United (1-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Oxford United (1-3)

Het League One duel tussen Burton Albion en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 1-3 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Oxford United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Taylor. Oxford United vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Holland op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Burton Albion de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Lakin.

J. Henry zette Oxford United even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Samuel Barrott toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Oxford United.

LIVE Burton Albion - Oxford United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van S. Long Oxford United 0-1
38' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor M. Bostwick Burton Albion
43' Doelpunt Oxford United Doelpunt N. Holland met assist van S. Long Oxford United 0-2
46' Wissel Burton Albion Wissel J. Smith voor F. Blake-Tracey Burton Albion
53' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Akins Burton Albion
65' Wissel Oxford United Wissel G. Whyte voor M. Sykes Oxford United
66' Wissel Burton Albion Wissel D. Jebbison voor L. Akins Burton Albion
67' Wissel Burton Albion Wissel C. Lakin voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
68' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
80' Doelpunt Burton Albion Doelpunt C. Lakin Burton Albion 1-2
84' Penalty Oxford United Penalty J. Henry Oxford United 1-3
86' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Hemmings Burton Albion
88' Wissel Oxford United Wissel R. Williams voor J. Henry Oxford United
88' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor N. Holland Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Oxford United
Opstellingen Burton Albion - Oxford United
De opstellingen van Burton Albion en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.