Nabeschouwing Cambridge United - Lincoln City (1-5) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Lincoln City (1-5)

Het League One duel tussen Cambridge United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-5 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van H. Adelakun. Lincoln City vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. McGrandles op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee A. Scully zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Lincoln City geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van L. Fiorini. Na 59 minuten wist Cambridge United eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van J. Ironside bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 72e minuut en kwam op naam te staan van Lincoln City speler A. Scully, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Purkiss en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Cambridge United - Lincoln City 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Lincoln City Doelpunt H. Adelakun met assist van A. Scully Lincoln City 0-1
16' Doelpunt Lincoln City Doelpunt C. McGrandles met assist van A. Scully Lincoln City 0-2
24' Doelpunt Lincoln City Doelpunt A. Scully met assist van L. Bridcutt Lincoln City 0-3
36' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor G. Williams Cambridge United
53' Wissel Lincoln City Wissel L. Fiorini voor T. Bishop Lincoln City
57' Doelpunt Lincoln City Doelpunt L. Fiorini met assist van A. Scully Lincoln City 0-4
59' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside met assist van W. Hoolahan Cambridge United 1-4
72' Doelpunt Lincoln City Doelpunt A. Scully met assist van H. Adelakun Lincoln City 1-5
72' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
75' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor S. Tracey Cambridge United
75' Wissel Lincoln City Wissel C. Maguire voor T. Hopper Lincoln City
75' Wissel Cambridge United Wissel J. Weir voor P. Digby Cambridge United
80' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor W. Hoolahan Cambridge United
82' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Knibbs Cambridge United
84' Wissel Lincoln City Wissel L. Sorensen voor L. Bridcutt Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Lincoln City
Opstellingen Cambridge United - Lincoln City
De opstellingen van Cambridge United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.