Nabeschouwing Cambridge United - Plymouth Argyle (2-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 22 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het dinsdag 22 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Plymouth Argyle (2-0)

Het League One duel tussen Cambridge United en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Smith, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Cambridge United vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lankester op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Cambridge United.

LIVE Cambridge United - Plymouth Argyle 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith Cambridge United 1-0
43' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Lankester Cambridge United 2-0
43' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Randell Plymouth Argyle
52' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Bolton Plymouth Argyle
56' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Hardie voor L. Jephcott Plymouth Argyle
57' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Okedina Cambridge United
61' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor G. Williams Cambridge United
69' Wissel Cambridge United Wissel B. Worman voor L. ONeil Cambridge United
69' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Sessegnon voor R. Broom Plymouth Argyle
79' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor J. Lankester Cambridge United
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor J. Bolton Plymouth Argyle
85' Wissel Cambridge United Wissel H. Dunk voor L. Bennett Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Plymouth Argyle
Opstellingen Cambridge United - Plymouth Argyle
De opstellingen van Cambridge United en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.