Nabeschouwing Cambridge United - Sheffield Wednesday (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Sheffield Wednesday (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Cambridge United en Sheffield Wednesday geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Williams, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Dele-Bashiru, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cambridge United - Sheffield Wednesday 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Cambridge United Doelpunt G. Williams met assist van J. Iredale Cambridge United 1-0
45' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Paterson Sheffield Wednesday
59' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor C. Paterson Sheffield Wednesday
59' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Adeniran voor L. Wing Sheffield Wednesday
67' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Iredale Cambridge United
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel O. Shodipo voor J. Hunt Sheffield Wednesday
80' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Dele-Bashiru met assist van S. Berahino Sheffield Wednesday 1-1
84' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor S. Smith Cambridge United
84' Wissel Cambridge United Wissel H. Dunk voor J. Brophy Cambridge United
92' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Palmer Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Sheffield Wednesday
Opstellingen Cambridge United - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Cambridge United en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.