Nabeschouwing Charlton Athletic - AFC Wimbledon (3-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het zaterdag 5 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - AFC Wimbledon (3-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 3-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AFC Wimbledon kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van E. Chislett. Charlton Athletic kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Inniss, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette C. Washington zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Heneghan de 2-2 maakte voor AFC Wimbledon. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Charlton Athletic dat in de 60e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Famewo de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Pollard en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - AFC Wimbledon 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt E. Chislett met assist van A. Assal AFC Wimbledon 0-1
12' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor C. Blackett-Taylor Charlton Athletic
18' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt R. Inniss met assist van A. Morgan Charlton Athletic 1-1
29' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
31' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington met assist van D. Jaiyesimi Charlton Athletic 2-1
36' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt B. Heneghan met assist van A. Hartigan AFC Wimbledon 2-2
54' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
60' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Famewo met assist van A. Morgan Charlton Athletic 3-2
67' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Cosgrave voor S. Cosgrove AFC Wimbledon
69' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Burstow voor C. Aneke Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Fraser voor A. Morgan Charlton Athletic
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel L. McCormick voor E. Chislett AFC Wimbledon
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Ablade voor J. Rudoni AFC Wimbledon
79' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
90' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - AFC Wimbledon
Opstellingen Charlton Athletic - AFC Wimbledon
De opstellingen van Charlton Athletic en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.