Nabeschouwing Charlton Athletic - Crewe Alexandra (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Crewe Alexandra (2-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 2-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door D. Jaiyesimi, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Stockley op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Crewe Alexandra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt D. Jaiyesimi met assist van C. Gunter Charlton Athletic 1-0
40' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gunter Charlton Athletic
41' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van C. Washington Charlton Athletic 2-0
61' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor C. McFadzean Crewe Alexandra
63' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Elerewe voor R. Inniss Charlton Athletic
65' Wissel Crewe Alexandra Wissel K. Ramsay voor B. Knight Crewe Alexandra
66' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor O. Finney Crewe Alexandra
71' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Adebisi Crewe Alexandra
76' Wissel Charlton Athletic Wissel E. Lee voor C. Kirk Charlton Athletic
80' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Clare voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
83' Wissel Crewe Alexandra Wissel R. Griffiths voor C. McFadzean Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Crewe Alexandra
Opstellingen Charlton Athletic - Crewe Alexandra
De opstellingen van Charlton Athletic en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Crewe Alexandra

Charlton Athletic en Crewe Alexandra treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Crewe Alexandra in de League One vond plaats op 27 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Crewe Alexandra slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 1
Winst Crewe Alexandra 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 21e positie staat, terwijl we Crewe Alexandra terugvinden op de 22e plaats.