Nabeschouwing Charlton Athletic - Oxford United (0-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het zaterdag 19 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Oxford United (0-4)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 0-4 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taylor op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee S. Baldock zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 62e minuut werd S. Clare van Charlton Athletic met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Charlton Athletic het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Oxford United geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van C. Brannagan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Oxford United.

LIVE Charlton Athletic - Oxford United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Leko Charlton Athletic
21' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van G. Whyte Oxford United 0-1
23' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
24' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
28' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van R. Williams Oxford United 0-2
29' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor E. Moore Oxford United
46' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Burstow voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
53' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Sykes Oxford United
54' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Baldock met assist van G. Whyte Oxford United 0-3
56' Wissel Oxford United Wissel C. Brown voor L. McNally Oxford United
62' Rode kaart Charlton Athletic Rode kaart voor S. Clare Charlton Athletic
63' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
63' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
65' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Famewo voor J. Leko Charlton Athletic
71' Wissel Oxford United Wissel M. McGuane voor S. Baldock Oxford United
72' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brown Oxford United
76' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor M. Taylor Oxford United
77' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Morgan Charlton Athletic
82' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Famewo Charlton Athletic
83' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan met assist van G. Whyte Oxford United 0-4
88' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Campbell voor E. Lee Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Oxford United
Opstellingen Charlton Athletic - Oxford United
De opstellingen van Charlton Athletic en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.