Nabeschouwing Charlton Athletic - Portsmouth (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Portsmouth (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Curtis, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Clare, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette M. Harness zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Charlton Athletic nadat J. Davison in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Charlton Athletic - Portsmouth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis met assist van M. Romeo Portsmouth 0-1
46' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Clare voor H. Arter Charlton Athletic
47' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt S. Clare met assist van E. Lee Charlton Athletic 1-1
58' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Brown Portsmouth
68' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor P. Souare Charlton Athletic
70' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor S. Raggett Portsmouth
72' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van J. Marquis Portsmouth 1-2
75' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
78' Wissel Portsmouth Wissel R. Hackett-Fairchild voor M. Harness Portsmouth
82' Wissel Portsmouth Wissel G. Hirst voor J. Marquis Portsmouth
82' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Davison voor J. Stockley Charlton Athletic
82' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor E. Lee Charlton Athletic
87' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Davison met assist van C. Blackett-Taylor Charlton Athletic 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Portsmouth
Opstellingen Charlton Athletic - Portsmouth
De opstellingen van Charlton Athletic en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.