Nabeschouwing Crewe Alexandra - Milton Keynes Dons (1-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Milton Keynes Dons (1-4)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 1-4 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Eisa, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Crewe Alexandra kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Long, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette M. ORiley zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Milton Keynes Dons de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten was het D. Daniels die de bal in eigen doel werkte, waardoor Milton Keynes Dons op 1-3 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 96e minuut wist M. Watters namens Milton Keynes Dons de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Haines bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Crewe Alexandra - Milton Keynes Dons 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Eisa met assist van P. Kioso Milton Keynes Dons 0-1
52' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Long met assist van C. McFadzean Crewe Alexandra 1-1
58' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor S. Twine Milton Keynes Dons
64' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. ORiley Milton Keynes Dons 1-2
69' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor J. Bennett Crewe Alexandra
70' Wissel Crewe Alexandra Wissel B. Knight voor L. Murphy Crewe Alexandra
70' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor J. McEachran Milton Keynes Dons
74' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Watters voor M. Eisa Milton Keynes Dons
78' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
79' Wissel Crewe Alexandra Wissel M. Gomes voor T. Lowery Crewe Alexandra
82' Eigen doelpunt Milton Keynes Dons Eigen doelpunt D. Daniels Milton Keynes Dons 1-3
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Z. Jules voor D. Harvie Milton Keynes Dons
96' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Watters met assist van P. Kioso Milton Keynes Dons 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Milton Keynes Dons
Opstellingen Crewe Alexandra - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Crewe Alexandra en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.