Nabeschouwing Crewe Alexandra - Sheffield Wednesday (0-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Sheffield Wednesday (0-2)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door B. Bannan, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Gregory op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday.

LIVE Crewe Alexandra - Sheffield Wednesday 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor S. Robertson Crewe Alexandra
27' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan met assist van F. Dele-Bashiru Sheffield Wednesday 0-1
28' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
39' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor T. Corbeanu Sheffield Wednesday
47' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory met assist van J. Hunt Sheffield Wednesday 0-2
49' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor R. Griffiths Crewe Alexandra
61' Wissel Crewe Alexandra Wissel T. Johnson voor S. Robertson Crewe Alexandra
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Windass voor F. Dele-Bashiru Sheffield Wednesday
78' Wissel Crewe Alexandra Wissel K. Ramsay voor M. Williams Crewe Alexandra
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor L. Gregory Sheffield Wednesday
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel O. Shodipo voor T. Corbeanu Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Sheffield Wednesday
Opstellingen Crewe Alexandra - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Crewe Alexandra en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.