Nabeschouwing Doncaster Rovers - Morecambe (1-0) || League One

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One neemt Doncaster Rovers het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Morecambe (1-0)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 1-0 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door T. Rowe, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Morecambe dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Will Finnie, waardoor Doncaster Rovers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Doncaster Rovers - Morecambe
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
104
107
Gevaarlijke aanvallen
26
39
Passes
361
322
Overtredingen
10
4
Buitenspel
1
3
Corners
6
6
Wissels
2
3
LIVE Doncaster Rovers - Morecambe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Wissel Morecambe Wissel A. Phillips voor A. McCalmont Morecambe
69' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Cukur voor J. Hiwula Doncaster Rovers
71' Wissel Morecambe Wissel L. Gibson voor G. Leigh Morecambe
78' Wissel Morecambe Wissel J. McPake voor W. McDonald Morecambe
79' Wissel Doncaster Rovers Wissel C. Seaman voor R. Vilca Doncaster Rovers
81' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Rowe met assist van B. Close Doncaster Rovers 1-0
84' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Olowu Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Morecambe
Opstellingen Doncaster Rovers - Morecambe
De opstellingen van Doncaster Rovers en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Richard Wellens
Wissels Doncaster Rovers
# Speler Pos.
1 Louis Jones K
19 Charlie Seaman V
5 Joseph Olowu V
23 Danny Gardner M
15 John Bostock M
16 Aidan Barlow M
21 Tiago Cukur A
Formatie 4-3-3
Coach Stephen Robinson
Wissels Morecambe
# Speler Pos.
1 Kyle Letheren K
15 Ryan Delaney V
22 Liam Gibson V
6 Callum Jones M
18 Adam Phillips M
10 Aaron Wildig M
11 Joshua McPake A
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Morecambe

Doncaster Rovers en Morecambe treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Doncaster Rovers en Morecambe elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Doncaster Rovers 0
Winst Morecambe 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 24e positie staat, terwijl we Morecambe terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Doncaster Rovers - Morecambe Opstelling Doncaster Rovers Opstelling Morecambe Live Doncaster Rovers - Morecambe Live Doncaster Rovers - Morecambe kijken Doncaster Rovers - Morecambe kijken Live Doncaster Rovers - Morecambe stream Doncaster Rovers - Morecambe Fox Sports Nabeschouwing Doncaster Rovers - Morecambe Uitslag Doncaster Rovers - Morecambe Statistieken Doncaster Rovers - Morecambe League One 2021/2022 Doncaster Rovers - Morecambe wedden Doncaster Rovers - Morecambe gokken Doncaster Rovers - Morecambe Unibet