Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wigan Athletic (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wigan Athletic (1-2)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Power, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Keane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Doncaster Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via O. Bogle. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Doncaster Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Young, waardoor Wigan Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Doncaster Rovers - Wigan Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt M. Power met assist van J. McClean Wigan Athletic 0-1
49' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor L. Hasani Doncaster Rovers
54' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van T. Pearce Wigan Athletic 0-2
60' Wissel Doncaster Rovers Wissel O. Bogle voor A. Barlow Doncaster Rovers
60' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt O. Bogle met assist van E. Galbraith Doncaster Rovers 1-2
69' Wissel Doncaster Rovers Wissel C. Seaman voor L. Hasani Doncaster Rovers
70' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor E. Galbraith Doncaster Rovers
80' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Greaves voor T. Rowe Doncaster Rovers
81' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor G. Massey Wigan Athletic
81' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Edwards voor T. Pearce Wigan Athletic
84' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Dodoo Doncaster Rovers
85' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor B. Amos Wigan Athletic
90' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor C. Lang Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Wigan Athletic
Opstellingen Doncaster Rovers - Wigan Athletic
De opstellingen van Doncaster Rovers en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.