Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers (0-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wycombe Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Stewart. Wycombe Wanderers vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Akinfenwa op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Stewart met assist van J. Jacobson Wycombe Wanderers 0-1
17' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa met assist van G. McCleary Wycombe Wanderers 0-2
20' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor K. Knoyle Doncaster Rovers
42' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor B. Hanlan Wycombe Wanderers
47' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Close Doncaster Rovers
57' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Galbraith voor R. Vilca Doncaster Rovers
62' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
63' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Smith voor J. Bostock Doncaster Rovers
68' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Taylor voor J. Dodoo Doncaster Rovers
77' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor B. Hanlan Wycombe Wanderers
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Gape voor C. Thompson Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers
Opstellingen Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Doncaster Rovers en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers

Doncaster Rovers en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 29 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Doncaster Rovers als Wycombe Wanderers wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Doncaster Rovers 2
Winst Wycombe Wanderers 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 24e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 2e plaats.