Nabeschouwing Fleetwood Town - Burton Albion (0-1) || League One

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One neemt Fleetwood Town het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Burton Albion (0-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 0-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door T. OConnor, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Burton Albion dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Burton Albion.

Wedstrijdstatistieken Fleetwood Town - Burton Albion
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
109
102
Gevaarlijke aanvallen
42
51
Passes
427
269
Overtredingen
9
17
Buitenspel
1
1
Corners
3
9
Wissels
3
2
LIVE Fleetwood Town - Burton Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor F. Blake-Tracey Burton Albion
36' Doelpunt Burton Albion Doelpunt T. OConnor Burton Albion 0-1
57' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Morton voor R. Edmondson Fleetwood Town
57' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor H. Biggins Fleetwood Town
62' Wissel Burton Albion Wissel K. Hemmings voor D. Jebbison Burton Albion
66' Wissel Burton Albion Wissel C. Lakin voor H. Chapman Burton Albion
76' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor C. Camps Fleetwood Town
84' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Burton Albion
Opstellingen Fleetwood Town - Burton Albion
De opstellingen van Fleetwood Town en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Simon Grayson
Basiselftal Fleetwood Town
# Speler Pos.
1 Alex Cairns K
3 Daniel Kenny Andrew V
26 Callum Johnson V
23 James Hill V
28 Max Clark M
10 Callum Camps M
27 Harrison Biggins M
24 Daniel Batty M
20 Jay Matete M
19 Gerard Garner A
17 Ryan Edmondson A
Wissels Fleetwood Town
# Speler Pos.
13 Billy Crellin K
4 Conor McLaughlin V
38 Carl Robert Johnston M
11 Anthony Pilkington M
14 Joe Garner A
32 Patrick Lane A
9 Callum Morton A
Formatie 3-4-1-2
Coach Jerrel Hasselbaink
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
22 Ellery Balcombe K
5 Michael Bostwick V
40 Charlie Lakin M
25 Ciaran Gilligan M
29 Jacob Maddox M
11 Jonny Smith M
9 Kane Hemmings A
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Burton Albion

Fleetwood Town en Burton Albion treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Mather en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Burton Albion in de League One vond plaats op 27 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Fleetwood Town favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fleetwood Town 5
Winst Burton Albion 3
Gelijkspel 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 19e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fleetwood Town - Burton Albion Opstelling Fleetwood Town Opstelling Burton Albion Live Fleetwood Town - Burton Albion Live Fleetwood Town - Burton Albion kijken Fleetwood Town - Burton Albion kijken Live Fleetwood Town - Burton Albion stream Fleetwood Town - Burton Albion Fox Sports Nabeschouwing Fleetwood Town - Burton Albion Uitslag Fleetwood Town - Burton Albion Statistieken Fleetwood Town - Burton Albion League One 2021/2022 Fleetwood Town - Burton Albion wedden Fleetwood Town - Burton Albion gokken Fleetwood Town - Burton Albion Unibet