Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Leko, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Andrew, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette J. Stockley zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Charlton Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Charlton Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
15' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Leko Charlton Athletic
41' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Leko met assist van C. Kirk Charlton Athletic 0-1
51' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Andrew Fleetwood Town 1-1
55' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
60' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Batty voor J. Matete Fleetwood Town
62' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Stockley voor J. Davison Charlton Athletic
66' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor T. Clarke Fleetwood Town
69' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van J. Leko Charlton Athletic 1-2
71' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor C. Camps Fleetwood Town
75' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor C. Kirk Charlton Athletic
80' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Edmondson voor H. Biggins Fleetwood Town
83' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Clare voor H. Arter Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Charlton Athletic
Opstellingen Fleetwood Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Fleetwood Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.