Nabeschouwing Fleetwood Town - Crewe Alexandra (3-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Crewe Alexandra (3-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door C. Johnson, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Andrew op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Garner van Fleetwood Town die de 3-0 wist te maken in de 96e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Edwards, waardoor Fleetwood Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Crewe Alexandra 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Long voor S. Kashket Crewe Alexandra
60' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Johnson met assist van D. Batty Fleetwood Town 1-0
65' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
65' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Batty Fleetwood Town
65' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor S. Robertson Crewe Alexandra
65' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor C. McFadzean Crewe Alexandra
69' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor M. Clark Fleetwood Town
71' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor O. Finney Crewe Alexandra
71' Wissel Crewe Alexandra Wissel M. Mandron voor C. Porter Crewe Alexandra
72' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Andrew Fleetwood Town 2-0
76' Wissel Crewe Alexandra Wissel M. Gomes voor L. Murphy Crewe Alexandra
79' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Morton voor R. Edmondson Fleetwood Town
88' Wissel Fleetwood Town Wissel C. McLaughlin voor D. Batty Fleetwood Town
94' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Terell Crewe Alexandra
96' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner met assist van C. Morton Fleetwood Town 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Crewe Alexandra
Opstellingen Fleetwood Town - Crewe Alexandra
De opstellingen van Fleetwood Town en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.