Nabeschouwing Fleetwood Town - Plymouth Argyle (3-3) || League One 2021/2022

Dinsdag 25 januari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Plymouth Argyle (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Jephcott, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Lane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette J. Edwards zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Plymouth Argyle de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Plymouth Argyle vergroot nadat N. Ennis de 1-3 wist te scoren. In de 89e minuut kwam Fleetwood Town weer dichterbij, nadat E. Harrison de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fleetwood Town. Het was A. Pilkington die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Edwards bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fleetwood Town - Plymouth Argyle 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van J. Garrick Plymouth Argyle 0-1
24' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Lane met assist van C. Johnston Fleetwood Town 1-1
49' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Edwards met assist van C. Grant Plymouth Argyle 1-2
51' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Crichlow-Noble voor M. Gillesphey Plymouth Argyle
66' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Hayes voor D. Batty Fleetwood Town
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor L. Jephcott Plymouth Argyle
75' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt N. Ennis met assist van J. Garrick Plymouth Argyle 1-3
78' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Garrick Plymouth Argyle
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Z. Jules Fleetwood Town
80' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Pilkington voor J. Matete Fleetwood Town
80' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Morris voor C. Johnston Fleetwood Town
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Lewis voor P. Camara Plymouth Argyle
89' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt E. Harrison met assist van A. Pilkington Fleetwood Town 2-3
92' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Pilkington met assist van Z. Jules Fleetwood Town 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Plymouth Argyle
Opstellingen Fleetwood Town - Plymouth Argyle
De opstellingen van Fleetwood Town en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.