Nabeschouwing Fleetwood Town - Shrewsbury Town (0-3) || League One 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zondag 26 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Shrewsbury Town (0-3)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 0-3 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Bowman, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vela op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Shrewsbury Town, waarmee D. Udoh zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Shrewsbury Town dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Shrewsbury Town 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Conn-Clarke voor G. Garner Fleetwood Town
40' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Leahy Shrewsbury Town
49' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van N. Ogbeta Shrewsbury Town 0-1
60' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Morris voor C. Camps Fleetwood Town
63' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Udoh Shrewsbury Town
72' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Vela met assist van D. Udoh Shrewsbury Town 0-2
77' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnson voor C. Hayes Fleetwood Town
80' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh Shrewsbury Town 0-3
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor R. Bowman Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Cosgrove voor D. Udoh Shrewsbury Town
91' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Fleetwood Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Fleetwood Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Shrewsbury Town

Fleetwood Town en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 24e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Fleetwood Town favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Shrewsbury Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 6
Winst Shrewsbury Town 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 18e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 20e plaats.