Nabeschouwing Ipswich Town - AFC Wimbledon (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Ipswich Town het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - AFC Wimbledon (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Ipswich Town en AFC Wimbledon geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. J. Pigott maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ipswich Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Ipswich Town vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Burns op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist AFC Wimbledon de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Heneghan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor AFC Wimbledon nadat J. Rudoni in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ipswich Town - AFC Wimbledon 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Woodyard AFC Wimbledon
45' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Hartigan AFC Wimbledon
52' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor W. Nightingale AFC Wimbledon
52' Penalty Ipswich Town Penalty J. Pigott Ipswich Town 1-0
54' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns met assist van K. Vincent-Young Ipswich Town 2-0
58' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt B. Heneghan AFC Wimbledon 2-1
61' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Mebude voor A. Pressley AFC Wimbledon
70' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Rudoni voor L. McCormick AFC Wimbledon
70' Wissel AFC Wimbledon Wissel N. Guinness-Walker voor C. Alexander AFC Wimbledon
78' Wissel Ipswich Town Wissel J. Donacien voor W. Burns Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel S. Aluko voor K. Vincent-Young Ipswich Town
79' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor V. Hladky Ipswich Town
86' Wissel Ipswich Town Wissel M. Penney voor H. Coulson Ipswich Town
95' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Rudoni AFC Wimbledon 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - AFC Wimbledon
Opstellingen Ipswich Town - AFC Wimbledon
De opstellingen van Ipswich Town en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.