Nabeschouwing Lincoln City - Burton Albion (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 29 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Lincoln City het zaterdag 29 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Burton Albion (1-2)

Het League One duel tussen Lincoln City en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door J. Marquis, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Powell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette S. Hughes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Burton Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Burton Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor A. Oshilaja Burton Albion
29' Wissel Burton Albion Wissel L. Moult voor G. Yahyai Burton Albion
49' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Marquis Lincoln City 1-0
51' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor W. Kokolo Burton Albion
56' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Powell met assist van J. Brayford Burton Albion 1-1
77' Wissel Lincoln City Wissel B. Norton-Cuffy voor T. Bishop Lincoln City
78' Wissel Lincoln City Wissel T. Eyoma voor A. Jackson Lincoln City
80' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Hughes met assist van J. Powell Burton Albion 1-2
87' Wissel Lincoln City Wissel B. House voor L. Cullen Lincoln City
87' Wissel Burton Albion Wissel T. Taylor voor C. Gilligan Burton Albion
90' Wissel Burton Albion Wissel M. Mancienne voor J. Powell Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Burton Albion
Opstellingen Lincoln City - Burton Albion
De opstellingen van Lincoln City en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln City - Burton Albion

Lincoln City en Burton Albion treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln City en Burton Albion in de League One vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lincoln City. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Lincoln City favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lincoln City 5
Winst Burton Albion 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lincoln City op een 16e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 11e plaats.